fbpx

Kožené pánske pracovné tašky – Čo sa oplatí vedieť pred kúpou?

Ak hľadáte praktickú a kvalitnú tašku do práce, vedzte, že len máločo prekoná nadčasovosť, ktorú ponúkajú tie kožené. Čaro tohto výnimočného materiálu spočíva v jeho prirodzenej kráse a nevídanej odolnosti. Pánsku koženú tašku môžete do práce nosiť po celé dlhé roky a, aj napriek tomu, bude vyzerať vždy štýlovo – koža totiž časom získava svoju charakteristickú patinu, ktorá taške dodá jedinečný vzhľad. Je to nemalá investícia, no rozhodne je to investícia, ktorá sa oplatí. A čo sa oplatí vedieť pred jej kúpou? Čítajte ďalej!

Na čo pri kúpe pánskej koženej tašky nezabúdať?

Ušetrite si peniaze aj čas strávený pri zbytočných reklamáciách – pred kúpou pánskej koženej tašky sa zamerajte na nasledujúce parametre.

Veľkosť

Predtým, než sa pre konkrétny model koženej tašky rozhodnete si premyslite, čo v nej budete nosiť. Potrebujete priestor iba na pár dokumentov, písacie potreby a notes? V tomto prípade vám postačí menšia taška, napríklad aktovka či taška cez rameno typu messenger. Ak však viete, že kvôli svojim pracovným povinnostiam so sebou denne potrebujete vláčiť väčšie množstvo vecí, investujte do priestrannejšej tašky s väčším objemom alebo praktického koženého batohu.

Kvalitné kožené tašky aj množstvo iného sortimentu nájdete v obchode CCC. Nakupujte v ich kamenných predajniach, kde sa o vás postará ich ochotný personál alebo v prehľadnom online eshope.

Organizácia

Aby ste mohli byť, aj počas svojich náročných pracovných dní, stále organizovaní, dbajte na to, aby mala pánska kožená taška dostatok oddelených priehradok i vreciek – a to predovšetkým v prípade, že do práce nosíte laptop. Minimálne ten by mal byť vždy oddelený, v samostatnej priehradke, od zvyšku vašich vecí, pretože by sa mohol jednoducho poškrabať. Pred kúpou si nikdy nezabudnite overiť či má taška, ktorú ste si vybrali, dostatok priestoru na váš laptop.

Vo všeobecnosti vám v otázke vnútornej organizácie vašej tašky do práce odporúčame riadiť sa heslom “čím viac, tým lepšie”. Vďaka väčšiemu počtu priehradok totiž môžete mať všetky svoje veci logicky roztriedené a navždy sa rozlúčiť s nekonečným hľadaním kľúčov a prehrabávaním sa v taške plnej neuveriteľného chaosu.

Komfort

Ak plánujete svoju tašku nosiť pravidelne, pocit komfortu počas nosenia je neopomenuteľným aspektom, od ktorého sa, do veľkej miery, odvíja celá kúpa. Pri taškách na rameno s tým môže pomôcť dostatočne dlhý, prispôsobiteľný, ramenný popruh – v ideálnom prípade aj polstrovaný. Pri aktovkách, ktoré je nutné držať v ruke sa uistite, že rukoväte sú počas nosenia dostatočne pevné a pohodlné.

Ako sa starať o pánsku koženú tašku?

Predsalen ste sa rozhodli investovať do koženej tašky? Skvelé rozhodnutie! Myslite však na to, že správna a pravidelná údržba, do veľkej miery, ovplyvňuje jej životnosť. Vhodná starostlivosť by mala zahŕňať:

  • vhodné skladovanie (koženú tašku skladujte v obale, ktorý zabráni usádzaniu prachu, na tmavom suchom mieste, ktoré nie je vystavované priamému slnečnému žiareniu)
  • pravidelné čistenie (na odstránenie menších nečistôt a prachu použite mäkkú suchú handru, na hlbšie čistenie použite špeciálne prostriedky, ktoré sú vhodné pre daný typ kože)
  • používanie kondicionéru na kožu (používaním kondicionéru udržiavate kožu mäkkú a pružnú)

Nie je iba praktickým doplnkom, úložným priestorom, ktorý vám slúži na prenos vašich nevyhnutností – kvalitná kožená taška je aj štýlovým kúskom, vďaka ktorému budete počas vašich dôležitých pracovných stretnutí pôsobiť skutočne profesionálne. Zvažujte, vyberajte s rozumom, nezanedbávajte pravidelnú údržbu a vaša kožená taška vás bude verne sprevádzať po celé dlhé roky.

Zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre.

Nechajte nám svoju odpoveď

Vaša emailová adresa nebude zverejnená